VochtPro maakt uw woning waterdicht

De kosten van reparatie kunnen enorm oplopen als een vochtprobleem in huis niet tijdig wordt aangepakt.
Bovendien kan vocht in huis een risico vormen voor de gezondheid en de hygiëne.

Onze professionals maken gebruik van de modernste technieken en hoogwaardige, gecertificeerde materialen. Door jarenlange ervaring in vochtbestrijding kunnen wij een goede inschatting maken van elk vochtprobleem en lossen wij het vochtprobleem op tegen een vooraf nauwkeurig gespecificeerde prijs. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Vraag een gratis inspectie aan

Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Of het nu gaat om optrekkend vocht, doorslaand vocht, schimmel in huis of een kelder die onder water staat.

Onze inspectie ter plekke is gratis.
Wacht daarom niet langer en bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

 • Gratis vochtinspectie
 • Vaste prijs
 • Heldere planning
 • Persoonlijke service
 • Gecertificeerde oplevering
 • Tot 20 jaar garantie

Dit is wat onze opdrachtgevers over ons zeggen:

 • In de woonkamer hadden wij vocht in de muur, waardoor het stucwerk van de muur kwam afzetten. VochtPro heeft onze muren geïnjecteerd tegen vocht. De oorzaak was optrekkend vocht. Echt vakwerk geleverd en bijzonder vriendelijk!

  Review
 • Deskundig en goed advies, een aanrader!

  Facebook Review
 • VochtPro BV is een méér dan fantastisch bedrijf. Men heeft service en kwaliteit bijzonder hoog in het vaandel staan.

  Facebook Review

Projecten.

VochtPro is gespecialiseerd in optrekkend vocht, doorslaand vocht, kelderafdichting van nieuwbouw en bestaande bouw en levert maatwerkoplossingen aan particulieren, VVE’s, aannemersbedrijven, woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en overheidsorganisaties.

Vochtbestrijding is erg waardevol en verhoogd de taxatiewaarde van uw woning.

Merkbare gevolgen van een vochtprobleem in de woning zijn zichtbare vochtplekken, loslatend stucwerk of behang en schimmelvorming. Door het vocht in de muren en vloeren kan onherstelbare schade ontstaan, of deze muren en vloeren nu van beton of een ander materiaal gemaakt zijn. Daarnaast kan een muffe geur ook op een vochtprobleem duiden. Heeft het vocht eenmaal een weg in uw woning gevonden, dan gaat het probleem niet meer vanzelf over. Omdat vochtproblemen niet altijd direct zichtbaar zijn, kan inwatering of een lekkage uiteindelijk zorgen voor enorme kosten. Kosten die veel lager hadden kunnen uitvallen als u tijdig tegen het vochtprobleem was opgetreden. Bij een eventuele verkoop van het pand zal de koper het probleem kunnen aangrijpen om de vraagprijs onevenredig naar beneden te krijgen.Vochtproblemen betekenen een risico voor de gezondheid van bewoners en gebruikers van het pand. In ruimtes waar zich vochtproblemen voordoen krijgen schimmels en ongedierte de kans om zich te vermenigvuldigen. Dat klinkt al onhygiënisch, maar het kan ook de oorzaak zijn van problemen met de gezondheid.

De grond waarop uw pand is gebouwd speelt een grote rol bij het risico op vochtproblemen in de kelder. De ene ondergrond (bijvoorbeeld zandgrond) watert beter af dan de andere (zoals kleigrond). Oppervlaktewater is voor gebouwen op de niet-poreuze grond meestal een groter probleem dan voor gebouwen die op poreuze grond zijn gebouwd. De laatste decennia is het weer echter aan het veranderen. Hoe u ook denkt over klimaatverandering, het is duidelijk dat de neerslag in ons toch al vochtige klimaat de afgelopen jaren lijkt te zijn veranderd. Het komt steeds vaker voor dat langere, warme perioden in de zomer worden onderbroken door hevige, bijna on-Nederlandse stortbuien. Het overtollige oppervlaktewater zorgde in die perioden steeds vaker voor uitdagingen, ook in gebieden waar het oppervlaktewater normaal gesproken gemakkelijker weg kon. Veranderingen aan de infrastructuur verergerden dit aspect van het klimaat. Het overvloedige water van dergelijke stortbuien, dat zich vanaf de oppervlakte een weg naar beneden zoekt, kan een probleem veroorzaken in kelders die niet zijn voorbereid op deze veranderende weersomstandigheden. Ook hier geldt weer dat voorkomen goedkoper is dan genezen.

Wij geven tot 20 jaar garantie!

Wij geven u garantie tot 20 jaar op onze vochtbestrijding technieken en vochtbehandelingen. De garantie geven wij aan de woning en staat daarom op postcode en huisaders. Dit betekent dat u deze garantie kunt overhandigen aan de nieuwe eigenaar op het moment dat u uw huis verkoopt. U ontvangt na afronding een certificaat van

Welkom bij VochtPro, schakel ons in bij gebreken en vochtschade aan uw woning. Onze inspectie is geheel kosteloos en vrijblijvend!

Werken bij VochtPro?

Wij zoeken een allround VochtPro medewerker – ( leerling ) vochtbestrijder
×