SkamoWall-Systeem

Het einde van kou, vocht en schimmel in woningen en gebouwen.

Een mooie aanvulling voor diverse problemen in woningen en gebouwen.

Wij als VochtPro willen onszelf graag blijven verdiepen in de mogelijkheden om producten op de markt te bekijken en eventueel te kunnen gebruiken voor het oplossen van vocht- en schimmelproblemen. Daarom bezoeken wij regelmatig een vakbeurs.

Hier ontdekte wij het SkamoWall Systeem, welke ervoor zorgt dat problemen als slechte isolatie, koudebruggen, vocht, condens en schimmel worden opgelost.

SkamoWall is dé oplossing voor de volgende problemen:

Het SkamoWall Systeem is een goede aanvulling op het verhelpen van deze problemen.

Wanneer het SkamoWall Systeem geplaatst is, zorgt dit voor een extra isolerende laag op de wand. Met deze laag wordt het warmteverlies verminderd, kan het eventuele vocht in de ruimte gereguleerd worden en het vocht dat in de wand zit wordt geabsorbeerd.

SkamoWall is uniek vanwege haar eigenschappen:

Vochtregulerend

SkamoWall Systeem heeft een hoog capillair effect. Hierdoor verdampt eventueel vocht uit de koude muur, naarmate deze door SkamoWall geabsorbeerd wordt.

Isolerende werking

SkamoWall Systeem reduceert het energieverbruik tot wel 70% in vergelijking met standaard, ongeïsoleerde stenen muren.

Schimmelpreventie

Een Deens bouw onderzoeksbureau heeft het SkamoWall Systeem getest op de capaciteit om schimmelgroei tegen te gaan. Uit de test bleek dat het SkamoWall Systeem iedere vorm van schimmelgroei uitsluit.

Brandwerend

De brandwerendheid van het SkamoWall Systeem valt onder het hoogste eisen niveau conform het Europese Brand- Classificatiesysteem EN 13 501. Dit betekent dat het SkamoWall Systeem geclassificeerd is als een niet-brandbaar materiaal, met een A1 classificatie.

×