Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

SkamoWall Isolatie

VochtPro is erkend installateur van het SkamoWall Systeem.

SkamoWall Systeem

Het einde van kou,
vocht en schimmel in woningen en gebouwen.

Het SkamoWall Systeem is een mooie aanvulling voor diverse problemen in woningen en gebouwen.

Ons team van VochtPro wil zich graag blijven verdiepen in de mogelijkheden om producten op de markt te bekijken en eventueel te kunnen gebruiken voor het oplossen van vocht- en schimmelproblemen.

Inmiddels zijn wij erkend installateur voor het plaatsen van het SkamoWall Systeem. Een compleet isolatiesysteem welke ervoor zorgt dat problemen als slechte isolatie, koudebruggen, vocht, condens en schimmel worden opgelost.

SkamoWall is dé oplossing voor de volgende problemen:

Het SkamoWall Systeem is een goede aanvulling op het verhelpen van deze problemen.

Nadat onze collega’s van VochtPro schimmel en vochtproblemen hebben verholpen is het SkamoWall Systeem een goede ondersteuning om bovenstaande problemen tegen te gaan.

Het SkamoWall Systeem heeft meerdere unieke eigenschappen. Dit heeft te maken met de calciumsilicaatplaten welke zorgen voor de volgende eigenschappen:

Vochtregulerend

De capillaire werking van het SkamoWall Systeem zorgt ervoor dat de calciumsilicaatplaten het vocht absorbeert en het vocht in de ruimte gereguleerd wordt.

Isolerende werking

Wanneer het SkamoWall Systeem geplaatst is reduceert het energieverbruik tot wel 70% in vergelijking met standaard, ongeïsoleerde stenen muren.

Schimmelpreventie

Een Deens bouw onderzoeksbureau heeft het SkamoWall Systeem getest op de capaciteit om schimmelgroei tegen te gaan. Uit de test bleek dat het SkamoWall Systeem iedere vorm van schimmelgroei uitsluit.

Brandwerend

De brandwerendheid van het SkamoWall Systeem valt onder het hoogste eisen niveau conform het Europese Brand- Classificatiesysteem EN 13 501. Dit betekent dat het SkamoWall Systeem geclassificeerd is als een niet-brandbaar materiaal, met een A1 classificatie.

Duurzaam

De producten van het SkamoWall Systeem bestaan uit natuurlijke materialen, daardoor kunnen eventuele restanten na de installatie via de gemeentelijke afvalverwerking worden afgevoerd.

Draagkracht

Het SkamoWall Systeem is een stevig systeem welke krachtig genoeg is om diverse producten op te hangen met pluggen en schroeven.

Na het installeren van het SkamoWall Systeem, kan de elektra in de platen worden verwerkt.
De is wand snel af te werken en is tevens krachtig genoeg om er een radiator of tv aan op te hangen
Draagkracht SkamoWall isolatie

SkamoWall Systeem bij u thuis?

Wilt u meer informatie over het SkamoWall Systeem en of dit de juiste oplossing voor uw woning is? Neem dan gerust contact met ons op!

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×