Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Vacature: Accountmanager Vochtbestrijding

VochtPro werkbussen voor waterdichte oplossingen

Werken als accountmanager vochtbestrijding

Bij VochtPro staan wij garant voor het effectief oplossen van vochtproblemen in kelders en oude huizen. Als jij ons team komt versterken, wordt jouw werkterrein heel Nederland, met een nadruk op regio’s zoals Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Jouw hoofdtaak als accountmanager vochtbestrijding is het analyseren van vochtproblemen bij klanten.

Wie ben jij?

Wordt jij accountmanager vochtbestrijding?

We zoeken iemand die klantgericht is, vriendelijk en een passie heeft voor het vinden van oplossingen om onze klanten te helpen. Nadat je het vochtprobleem hebt geïdentificeerd, ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van deze oplossing naar een offerte voor de klant.

Maak je geen zorgen als je nog geen ervaring hebt in dit vakgebied (hoewel ervaring een pluspunt is, is dit geen vereiste). Wij bieden een uitgebreide interne training om je de benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd en leergierig bent, en bereid bent om je in te zetten voor het oplossen van vochtproblemen en het tevredenstellen van onze klanten.

VochtPro renoveert een kelder met vochtproblemen in Delft
Vochtexpert Nederland

Wordt jij onze nieuwe collega?

VochtPro is gevestigd in Ede, maar wij werken dagelijks aan vochtbestrijding projecten in oude stedelijke gebieden in de randstad, omdat daar opvallend genoeg de oorzaak ligt van verschillende soorten vochtproblemen.

Vochtproblemen ontstaan namelijk vaak in oude gebouwen, grachtenpanden, maar ook in vrijstaande villa’s met grote kelders, kantoren, kerken en overheidsgebouwen.

Ben je commercieel ingesteld, heb je een vlotte babbel en wil jij je verdiepen in het vakgebied van de vochtbestrijding? Dan nodigen wij jou graag uit om de mogelijkheden te bespreken voor de functie accountmanager vochtbestrijding.

Je gaat veel ervaring opdoen in verschillende randstedelijke plaatsen in Nederland.

Gemotiveerd om als accounmanager vochtbestrijding aan de slag te gaan?

Waarom je kiest voor een baan bij VochtPro

Werken bij VochtPro betekent zekerheid, uitdaging en wij bieden jou graag de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en vooral veel ervaring op te doen.

Je hebt als Adviseur kelderafdichting een verantwoordelijke baan. Om ook te ontspannen organiseren wij regelmatig leuke activiteiten met het hele team!

Als jij enthousiast bent om bij te dragen aan het succes van VochtPro en klaar bent voor een uitdagende en lonende carrière in vochtbestrijding, ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Samen kunnen we vochtproblemen in Nederland aanpakken en klanten helpen om hun leefomgeving te verbeteren.

VochtPro medewerker vochtbestrijding

“Wij kijken ernaar uit jou te verwelkomen in ons team!”

Johannes Hoogenraad

Solliciteer direct

Wil jij deel uitmaken van ons team en zie jij jezelf als onze nieuwe Adviseur kelderafdichting? Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar [email protected] 

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×