Vacature: Adviseur kelderafdichting

VochtPro werkbussen voor waterdichte oplossingen

Werken bij VochtPro

Ons team van VochtPro zorgt ervoor dat vochtproblemen in kelders en oude huizen verholpen worden. Wanneer jij ons team komt versterken ben je onderweg door heel Nederland (voornamelijk Utrecht, Amsterdam en Den Haag) om bij klanten de vochtproblemen in kaart te brengen.

Je bent klantgericht, beleefd en zoekt graag naar oplossingen om de klant te kunnen helpen. Vervolgens zorg je ervoor dat de oplossing voor het vochtprobleem omgezet wordt naar een offerte voor de klant.

Het is geen probleem wanneer je nog geen ervaring hebt in dit vakgebied (mag uiteraard wel, maar dit is geen vereiste). Uiteraard krijg je van ons een interne training.

Vacature:

Allround uitvoerend medewerker

Bij VochtPro werk je als Adviseur kelderafdichting, bij zowel particulieren als bedrijven die te kampen hebben met vochtproblemen door opstijgend grondwater en ondergelopen of vochtige kelders.

VochtPro is een ervaren bedrijf en heeft alle kennis- en expertise op het gebied van vochtbestrijding in huis, om vochtproblemen constructief op te lossen.

Tijdens jouw werkzaamheden als Adviseur kelderafdichting sta jij klanten graag te woord bij eventuele vragen, om ze gerust te stellen en mee te denken voor een passende waterdichte oplossing. Geen dag is hetzelfde bij ons!

Het is geen probleem wanneer je nog geen ervaring hebt in dit vakgebied (mag uiteraard wel, maar dit is geen vereiste). Uiteraard krijg je van ons een interne training.

VochtPro renoveert een kelder met vochtproblemen in Delft
Vochtexpert Nederland

Wordt jij onze nieuwe collega?

VochtPro is gevestigd in Ede, maar wij werken dagelijks aan vochtbestrijding projecten in oude stedelijke gebieden in de randstad, omdat daar opvallend genoeg de oorzaak ligt van verschillende soorten vochtproblemen.

Vochtproblemen ontstaan namelijk vaak in oude gebouwen, grachtenpanden, maar ook in vrijstaande villa’s met grote kelders, kantoren, kerken en overheidsgebouwen.

Ben je commercieel ingesteld, heb je een vlotte babbel en wil jij je verdiepen in het vakgebied van de vochtbestrijding? Dan nodigen wij jou graag uit!

Je gaat veel ervaring opdoen in verschillende randstedelijke plaatsen in Nederland.

Ben jij gemotiveerd om ons vakgebied te leren kennen?

Waarom je kiest voor een baan bij VochtPro

Werken bij VochtPro betekent zekerheid, uitdaging en wij bieden jou graag de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en vooral veel ervaring op te doen.

Je hebt als Adviseur kelderafdichting een verantwoordelijke baan. Om ook te ontspannen organiseren wij regelmatig leuke activiteiten met het hele team!

VochtPro medewerker vochtbestrijding

“Wij kijken ernaar uit jou te verwelkomen in ons team!”

Johannes Hoogenraad

Solliciteer direct

Wil jij deel uitmaken van ons team en zie jij jezelf als onze nieuwe Adviseur kelderafdichting? Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar [email protected] 

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×