Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Werken bij

Werken als vochtbestrijder bij VochtPro

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als (leerling) Vochtbestrijder, Uitvoerder in vochtbestrijding, Accountmanager Vochtbestrijding, of wil je als bedrijfsleider jouw management ervaring en kwaliteiten laten zien in de uitdagende wereld van Vochtpro? Reageer dan snel!

kelderafdichting-specialisten

Vacatures in Vochtbestrijding

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de bouw? Kom dan zeker bij ons werken.

kelderafdichting door VochtPro

Accountmanager Vochtbestrijding

Ben jij op zoek naar een functie als accountmanager in de bouw? VochtPro is op zoek naar een accountmanager Vochtbestrijding. Maak je op voor een nieuwe commerciële uitdaging, waarbij productkennis en technisch inzicht belangrijk is. De functie Accountmanager Vochtbestrijding is een verantwoordelijke baan, die interessant- en afwisselend is, met eigen verantwoordelijkheid. Wij bieden uitgebreide doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Getoogde kelder met wateroverlast

(Leerling) medewerker vochtbestrijding

Ben jij op zoek naar een baan in de bouw? Maar wil je vooral aan de slag met specialistische werkzaamheden op het gebied van vochtbestijding? Zoals het voorkomen van koudebruggen, optrekkend vocht, zoutvorming in de kelders, waterdruk dat vanuit de grond een weg zoekt naar de plek van de minste weerstand? Buitenmuren injecteren tegen hagel, regen en windstoten? En wat dacht je van kelders die volledig onder water zijn gelopen door het klimaat dat steeds ingrijpender veranderd?

VochtPro maakt kelder waterdicht
Wateroverlast-kelderlekkege
Kelderafdichting-vochtexperts

Werken bij het mooiste vochtwering bedrijf van Nederland.

Ons team van VochtPro zorgt ervoor dat vochtproblemen in kelders en oude huizen verholpen worden.

Wanneer jij ons team komt versterken ben je onderweg door heel Nederland (voornamelijk Utrecht, Amsterdam en Den Haag) om bij particulieren en bedrijven, de oorzaak van het vochtprobleem in kaart te brengen, hen te adviseren gerust te stellen en om een offerte op maat te maken voor de specifieke situatie.

Heb jij twee rechter handen en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan is onze vacature allround uitvoerend medewerker juist iets voor jou!

Waarom jij kiest voor een baan bij VochtPro

uitdaging

Afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is.

Werksfeer

Een fijne werksfeer waar collega’s elkaar kennen en jij deel van uitmaakt.

Flexibel

Fulltime, parttime of op basis van ZZP aan de slag? Jij bepaald dit zelf!

Salaris

Je kunt rekenen op een uitekend salaris en goed arbeidsvoorwaarden.

We nemen je graag alvast mee tijdens jouw werkdag.

geen 9 tot 5 mentaliteit

Werken bij VochtPro betekent vroeg vanuit Ede vertrekken richting de randstad. Soms moeten we iets langer doorgaan om de klus volgens planning te klaren. Dit vind jij geen probleem.

Kelder leegpompen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Eerst moet het water weg, zodat er daarna begonnen kan worden aan de afdichting. Als allround uitvoerend medewerker begrijp jij dat als geen ander.

kelderafdichting eindresultaat door VochtPro

Kwaliteit afwerking

Door te werken volgens ons werkprotocol, zorg je voor een waterdichte en kwalitatieve afwerking van de kelder. Als adviseur kelderafdichting kun jij je belofte aan de klant waarmaken.

VochtPro renoveert een kelder met vochtproblemen in Delft

Doorzetten = winnen

Welkom bij VochtPro. Het lijkt heel soms of er geen eind aan komt, maar meestal vliegt de tijd om tijdens een werkdag in de bouw. Samen met jouw collega's maak jij er een groot succes van.

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×