Vochtbestrijding in Amsterdam

Vochtbestrijding in Amsterdam

Vochtbestrijding is een specialistisch vak en zorgt er voor dat vochtproblemen in huis vakkundig en structureel worden opgelost. Vochtbestrijding in Amsterdam verhoogt tevens de waarde van uw woning of vastgoed.

In Amsterdam komen onze vochtbestrijders dagelijks vochtproblemen tegen in woningen en gebouwen. Vochtproblemen kunnen om verschillende redenen ontstaan. Op deze pagina leggen wij uit wat de oorzaak van uw vochtprobleem in Amsterdam kan zijn en wat wij voor u als particulier of bedrijf kunnen betekenen. Wij van VochtPro zijn specialist in vochtbestrijding en passen professionele oplossingen toe om uw woning of bedrijfspand waterdicht te maken en te beschermen tegen vocht.

Optrekkend vocht bestrijden in Amsterdam

In Amsterdam kampen veel oude gebouwen met optrekkend vocht. Dit komt omdat onze hoofdstad vroeger op palen is gebouwd en het grondwater onder de fundering van het pand een weg naar boven zoekt. Het grondwater zoekt namelijk altijd een weg naar de minste weerstand.

Optrekkend vocht ontstaat vaak bij woningen en gebouwen waarvan de funderingen opgemetseld zijn. In Amsterdam zie je dit bijna altijd terug in de constructie van de woning of het oude gebouw. De muren komen in contact met bijvoorbeeld grondwater en/of vochtige grond. Indien er geen waterkerende laag in het metselwerk is aangebracht trekt het vocht omhoog de wanden in. Met als gevolg dat het stucwerk loslaat, schimmel of zoutuitbloei ontstaat op de wand en er ontstaan vochtplekken op de wanden van bijvoorbeeld woonruimtes. Dit kan ook gevolgen hebben voor uw gezondheid en die van uw medebewoners.

Het is voor u op de eerste plaats vervelend dat uw pand schade heeft geleden door vocht. Zorg ervoor dat u dit probleem snel aanpakt! VochtPro heeft expertise op het gebied van optrekkend vochtbestrijding. Wij beoordelen graag de situatie bij u op locatie aan de hand van een inspectie die wij aanbieden. Daarna kijken wij samen met u naar een passende oplossing en doen u graag een offerte op maat voor een waterdichte oplossing!

Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Inspectie aanvragen

Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Omschrijf het probleem en stuur ons een foto, wacht niet langer en vul het formulier in of bel ons voor meer informatie. *Voor een inspectie op locatie rekenen wij €150 voorrijkosten.

Bescherm uw woning in Amsterdam tegen vochtproblemen

Het grondwater in Amsterdam zit niet erg diep onder de grond. Wanneer het grondwaterpeil hoog staat kan dit leiden tot vochtproblemen in woningen en gebouwen. Het grondwater trekt omhoog, waardoor kruipruimtes, kelders en souterrains vochtig worden of onder water komen te staan. Kelders en souterrains worden in Amsterdam meestal gebruikt als woon- of werkruimte. Daarom is het noodzaak om deze ruimtes waterdicht te maken, mede omdat dit gevolgen kan hebben voor uw gezondheid en die van uw medebewoners.

Veranderend klimaat

Door het veranderende klimaat, ontstaan er steeds meer extreme buien welke zorgen voor wateroverlast. Het regenwater krijgt niet altijd de kans de grond in te trekken en vindt hierdoor een weg naar uw woning of souterrain. Met alle gevolgen van dien. Zorg ervoor dat uw woning beschermd is tegen wateroverlast!

Optrekkend vocht

Vochtbestrijding in Amsterdam nodig?

Vraag een inspectie aan

De eerste stap van vochtbestrijding in Amsterdam is het stellen van een juiste diagnose. Er zijn verschillende oorzaken waardoor vochtproblemen in de woning kunnen ontstaan: het grondwaterpeil, temperatuurschommelingen, regen, gebrekkige ventilatie, slechte isolatie, lekkage aan leidingen en afvoer en bouwfouten. Bovendien komt de plek waar het vocht zich openbaart niet altijd overeen met de plaats van het probleem.

Onze vochtbestrijders pakken ieder vochtprobleem in Amsterdam vakkundig aan. Omdat iedere situatie anders is, komen wij op de eerste plaats bij u op locatie om een inschatting van het vochtprobleem te maken. Wanneer duidelijk is wat de oorzaak is kan VochtPro een plan van aanpak maken met een offerte voor uw situatie. U ontvangt van ons een offerte. Na akkoord gaan wij met plezier voor u aan de slag!

VochtPro bedrijft vochtbestrijding op hoog niveau en hanteren een professionele werkwijze. Wij werken met een gedreven team van vochtexperts. Wij hebben de afgelopen jaren ontzettend veel verschillende vochtproblemen, van groot tot klein in Amsterdam voor particulieren en bedrijven opgelost

Ons team van VochtPro staat voor u klaar!

Wij van VochtPro kunnen u een deskundig advies geven en door professionele vochtbestrijding in Amsterdam de situatie voor u oplossen. Bescherm uw woning tegen vochtschade en verhoog de waarde van uw vastgoed.

Tot 20 jaar garantie

Copyright © 2024 VochtPro.nl | Website door WPinaday

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×