Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Over VochtPro

Over VochtPro B.V.

Vocht veroorzaakt structurele problemen in uw woning of pand en vocht in huis brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Door onze specialisten van VochtPro in te schakelen bent u verzekerd van een resultaatgerichte oplossing voor uw situatie, zodat uw problemen niet meer terugkeren.

VochtPro is een landelijk Vochtwerings- en Vochtbestrijdingsbedrijf. Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven als ook voor de overheid. Onze werkzaamheden beginnen met een inspectie van uw situatie, vochtmeting van uw muren, gevolgd door een offerte.

Johannes Hoogenraad

Expert in vochtbestrijding, jarenlange ervaring diagnosticeert en voert uit. Dag in dag uit. Lievelingswoorden: maatwerk, klantgerichtheid, kwaliteit.

Martina Melecka

Duizendpoot, administratief uitstekend onderlegd, hét gezicht achter de back-office. Een echt Pietje Precies. Afspraak is afspraak.

Maak kennis met onze specialisten

Ons team van VochtPro staat graag voor u klaar om elk vochtprobleem in uw woning of pand aan te pakken!
kelderafdichting-specialisten

Het team VochtPro staat achter Make-A-Wish

VochtPro is een sponsor van Make-A-Wish Nederland

VochtPro: “Voor ons is het een kleine bijdrage voor groot geluk”

Uit ervaring weet VochtPro dat het belangrijk is om positief te blijven denken. Dit is een reden geweest om Make-A-Wish te sponsoren. Make-A-Wish Nederland vervult namelijk de liefste wens van kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Zij kunnen door de vervulling van hun liefste wens even kind zijn en plezier maken. Zo zijn ze even geen patiënt.

VochtPro: “Het is belangrijk dat een kind voor even geen zorgen heeft. Een wensvervulling is een positieve ervaring waar het kind op terug kan kijken en nieuwe energie uit kan putten”

VochtPro Maka a Wish
×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×