Over VochtPro B.V.

Vocht veroorzaakt structurele problemen in uw woning of pand en vocht in huis brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Door onze specialisten van VochtPro in te schakelen bent u verzekerd van een resultaatgerichte oplossing voor uw situatie, zodat uw problemen niet meer terugkeren.

VochtPro is een landelijk Vochtwerings- en Vochtbestrijdingsbedrijf. Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven als ook voor de overheid. Onze werkzaamheden beginnen met een gratis en geheel vrijblijvende inspectie van uw situatie, vochtmeting van uw muren, gevolgd door een vrijblijvende offerte.

Johannes Hoogenraad

Expert in vochtbestrijding, jarenlange ervaring diagnosticeert en voert uit. Dag in dag uit. Lievelingswoorden: maatwerk, klantgerichtheid, kwaliteit.

Martina Melecka

Duizendpoot, administratief uitstekend onderlegd, hét gezicht achter de back-office. Een echt Pietje Precies. Afspraak is afspraak.

Maak kennis met onze specialisten

Ryan Jakobs

Uitvoerend specialist

Ryan is door zijn groot inlevingsvermogen flexibel in het werk. Hij is kritisch en alert en schakelt wanneer dat nodig is.
Zijn motto: Kennis is wijsheid.

Henk Berendsen

Uitvoerend specialist

Henk is een nuchtere Hollander en laat zich niet snel uit balans brengen, een echte doener. Zeer betrouwbaar en laat geen steek vallen.
Zijn motto: Niet praten maar poetsen.

Patrick Mooy

Specialist projectbegeleider

Patrick is helemaal in zijn element door probleemoplossend en uitvoerend aan de slag te gaan. Daadkracht en vakmanschap staan bij hem hoog in het vaandel.
Zijn motto: Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag doen kunt

Meron Ros

Uitvoerend specialist

Meron heeft graag de regie in handen en zal niets aan het toeval overlaten. Hij werkt secuur en volgens de wensen van de klant.
Zijn motto: Het geheim van succes, er klaar voor zijn.

Het team VochtPro staat achter Make-A-Wish

VochtPro is een sponsor van Make-A-Wish Nederland

VochtPro: “Voor ons is het een kleine bijdrage voor groot geluk”

Uit ervaring weet VochtPro dat het belangrijk is om positief te blijven denken. Dit is een reden geweest om Make-A-Wish te sponsoren. Make-A-Wish Nederland vervult namelijk de liefste wens van kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Zij kunnen door de vervulling van hun liefste wens even kind zijn en plezier maken. Zo zijn ze even geen patiënt.

VochtPro: “Het is belangrijk dat een kind voor even geen zorgen heeft. Een wensvervulling is een positieve ervaring waar het kind op terug kan kijken en nieuwe energie uit kan putten”

×