Lekkage liftputten

VochtPro En Lekkage liftputten

Liftputten liggen in het onderste gedeelte van de liftschacht. Dit is het gedeelte dat onder de grond ligt. Hierdoor kunnen er diverse vochtproblemen ontstaan welke gevolgen hebben op de werking en de veiligheid van de lift. Het is dan ook noodzaak dit zo snel mogelijk te laten nakijken en het probleem op te lossen.
Er zijn verschillende oorzaken waardoor er vochtschade in de liftput kan ontstaan of de liftput zelfs onder water kan komen te staan. Na een aantal hevige regenbuien zal het grondwater stijgen. Het grondwater voert een druk uit op de bouwconstructie waardoor deze poreus kan worden en er bijvoorbeeld scheuren kunnen ontstaan. Als het probleem niet verholpen wordt kan de liftput vollopen met water met alle gevolgen van dien.

VochtPro komt tijdens de gratis inspectie graag op locatie kijken wat het probleem is, zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen om het probleem te verhelpen. Een mogelijke oplossing voor het vochtprobleem in de liftput is een zogenoemde ‘hars injectie’. Wanneer er een scheur is ontstaan in de liftput, zullen wij deze injecteren met een gecertificeerde hars. Vervolgens plaatsen wij een afdichtingsband over de scheur. Dit zorgt ervoor dat het vocht niet meer doordringt tot de liftput.

Vochtproblemen of zelf lekkage in uw liftput? Neem gerust contact met VochtPro op zodat wij ter plekke de situatie kunnen bekijken!

Gratis inspectie aanvragen

100% Vrijblijvend! Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Omschrijf het probleem en stuur ons een foto, wacht niet langer en vul het formulier in of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

×