Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Afdichtingssysteem voor platte daken


Dakafdichting voor het platte dak van uw woning of bedrijfspand is wellicht niet het eerste waar u aan denkt, maar is wel erg belangrijk! VochtPro zorgt ervoor dat het platte dak in korte tijd waterdicht gemaakt kan worden. Dankzij de kwalitatief goede producten van Remmers, is uw dak goed beschermd en voldoet deze aan alle eisen welke nodig zijn om bijvoorbeeld zonnepanelen te kunnen plaatsen (ongeacht de ondergrond en staat van het platte dak).

 

Waarom is onderhoud belangrijk?


Het dak van uw woning of bedrijfspand onderhouden is van groot belang. Zeker wanneer dit een plat dak betreft. Deze heeft namelijk te maken met vochtbelasting in de vorm van regenwater, extreme temperatuurverschillen en complexe bouwfysische wisselwerkingen met het binnenklimaat van de ruimtes die zich daaronder bevinden.

Maar tegenwoordig krijgt het platte dak steeds meer functies. Zo wordt er vaker beplanting geplaatst op het dak en zijn deze uitermate geschikt voor zonnepanelen.
Met al deze punten is het extra belangrijk om het platte dak van uw woning of bedrijfspand goed te onderhouden, zodat deze kan blijven voldoen aan alle verwachtingen.

De juiste bescherming voor platte daken


Het team van VochtPro staat graag voor uw klaar, zodat uw platte dak voorzien kan worden van een goede, duurzame en waterdichte afdichting. Met onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van vochtbestrijding, helpen wij u graag met het vochtprobleem en de bescherming van het platte dak van uw woning of bedrijfspand.

Heeft u vragen of wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×