Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Hars injectie

VochtPro En Hars Injectie

Om diverse redenen ontstaan er scheuren in beton waardoor er lekkages kunnen ontstaan en de kelder onder water loopt. Hierdoor is de kelder onbruikbaar en haalt de waarde van uw woning naar beneden. Het is van belang dat dit verholpen wordt zodat de kelder weer gebruikt kan worden.
Scheuren in beton kunnen bijvoorbeeld ontstaan in wanden, vloeren, de kimnaad (verbinding wand/vloer) of vanwege een grindnest. Door het ontstaan van de scheuren kan er lekkage ontstaan.

Hoe worden scheuren in beton gerepareerd?

Een methode die VochtPro gebruikt bij het repareren van beton scheuren is een hars- of pluginjectie. Er worden in de scheur pluggen geplaatst zodat er onder gepaste druk hars geïnjecteerd kan worden. Deze zorgt ervoor dat de scheur weer waterdicht wordt. Wanneer de scheur geïnjecteerd is, worden de pluggen verwijderd en wordt de scheur afgedicht zodat de muur of de vloer weer netjes afgewerkt kan worden.

Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Inspectie aanvragen

Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Omschrijf het probleem en stuur ons een foto, wacht niet langer en vul het formulier in of bel ons voor meer informatie. *Voor een inspectie op locatie rekenen wij €150 voorrijkosten.

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×