Vochtbestrijding in Haarlem

Vochtbestrijding in Haarlem

Vochtbestrijding zorgt er voor dat vochtproblemen in huis vakkundig en structureel worden opgelost. Vochtbestrijding in Haarlem verhoogt tevens de waarde van uw woning of vastgoed. In Haarlem komen onze vochtbestrijders dagelijks vochtproblemen tegen in oude woningen en gebouwen. Vochtproblemen kunnen om verschillende redenen ontstaan. Op deze pagina leggen wij uit wat de oorzaak van uw vochtprobleem in Haarlem kan zijn en wat wij voor u als particulier of bedrijf kunnen betekenen. Wij van VochtPro zijn specialist in vochtbestrijding en passen professionele oplossingen toe om uw woning of bedrijfspand waterdicht te maken en te beschermen tegen vocht.

Optrekkend vocht bestrijden in Haarlem

In Haarlem ondervinden veel bewoners en vastgoedeigenaren problemen met optrekkend vocht en vochtige muren. Optrekkend vocht ontstaat doordat het grondwater een weg naar boven zoekt en het vocht in het metselwerk van de muur trekt. Water zoekt altijd de weg naar de minste weerstand, helaas is dit in uw geval een aantasting van uw muren in huis.

De reden waarom in Haarlem doorgaans veel problemen ontstaan met optrekkend vocht is omdat de stad vroeger op houten palen is gebouwd. Deze palen zijn nog niet allemaal vervangen, aangezien dit een zeer kostbare operatie met zich meebrengt. De gemeente Haarlem heeft samen met bewoners en onderzoeksbureaus de afgelopen jaren geïnvesteerd in het verbeteren van de fundering in verschillende wijken. Tegenwoordig worden bij nieuwbouw standaard stalen palen toegepast en worden woningen steviger en waterbestendig gebouwd. Bij nieuwe woningen komt optrekkend vocht daardoor bijna niet meer voor. Maar bezit u een woning uit de jaren 30 of 40, of ouder dan kunt u problemen met optrekkend vocht ondervinden.

Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Inspectie aanvragen

Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Omschrijf het probleem en stuur ons een foto, wacht niet langer en vul het formulier in of bel ons voor meer informatie. *Voor een inspectie op locatie rekenen wij €150 voorrijkosten.

Optrekkend vocht ontstaat vaak bij woningen en gebouwen waarvan de funderingen opgemetseld zijn.

In Haarlem zien wij dit vaak terug in de constructie van de woning of het oude gebouw. De muren komen in contact met bijvoorbeeld grondwater en/of vochtige grond. Indien er geen waterkerende laag in het metselwerk is aangebracht trekt het vocht omhoog de wanden in. Met als gevolg dat het stucwerk loslaat, schimmel of zoutuitbloei ontstaat op de wand en vochtplekken op de wanden van verschillende woonruimtes zichtbaar worden. Dit kan ook gevolgen hebben voor uw gezondheid en die van uw medebewoners.

Het is voor u op de eerste plaats vervelend dat uw woning in Haarlem schade heeft geleden door vocht. Zeker in het geval van bijkomende schimmelvorming op uw muur, want dit ziet er vreselijk uit. Vocht in uw pand is niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Maar wees gerust, optrekkend vocht kan verholpen worden door vochtbestrijding in Haarlem.

VochtPro heeft expertise op het gebied van optrekkend vocht, doorslaand vocht en wij maken complete kelders en souterrains waterdicht.

Wij beoordelen graag de vochtschade bij u thuis in Haarlem aan de hand van een inspectie die wij aanbieden. Daarna kijken wij samen met u naar een passende oplossing en doen u graag een offerte op maat voor een waterdichte oplossing!

Vochtexpert Nederland

Bescherm uw woning in Haarlem tegen vochtproblemen

Het grondwater in Haarlem zit niet erg diep onder de grond. Wanneer het grondwaterpeil hoog staat kan dit leiden tot vochtproblemen in woningen en gebouwen. Het grondwater trekt omhoog, waardoor kruipruimtes, kelders en souterrains vochtig worden of onder water komen te staan. Kelders en souterrains worden in Haarlem meestal gebruikt als woon- of werkruimte, maar ook als opslagruimte of berging. Daarom is het belangrijk om deze ruimtes waterdicht te maken, mede omdat dit gevolgen kan hebben voor uw gezondheid en die van uw medebewoners. Wanneer uw woning of object waterdicht is verhoogt dit uiteraard als extra bijkomstigheid de waarde van uw woning of vastgoed.

Vochtschade door veranderend klimaat

Door het veranderende klimaat in Nederland, ontstaan er steeds meer extreme buien welke zorgen voor wateroverlast. Het regenwater krijgt niet altijd de kans de grond in te trekken en vindt hierdoor een weg naar uw woning of souterrain. Met alle gevolgen van dien. Regen die continu tegen de buitenmuur van uw woning slaat kan tevens vochtschade zoals zoutuitbloei op de muur, vochtplekken of zelfs lekkages met zich meebrengen. Wij noemen dit doorslaand vocht. Letterlijk vertaald: vocht dat door de muur doorslaat door regen en hagel. In dit geval is het van belang dat de buitengevel wordt geïnjecteerd of dat er nieuwe gevelbekleding wordt aangebracht. VochtPro heeft een team met ervaren vochtbestrijders die de woning vanaf buiten waterdicht maken. Kijk eens op onze pagina over Doorslaand vocht.

Vochtbestrijding in Haarlem nodig?

Vraag een inspectie aan.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor vochtproblemen in de woning kunnen ontstaan: het grondwaterpeil, temperatuurschommelingen, regen, gebrekkige ventilatie, slechte isolatie, lekkage aan leidingen en afvoer- en bouwfouten. Bovendien komt de plek waar het vocht zich openbaart niet altijd overeen met de plaats van het probleem. De eerste stap van vochtbestrijding vraagt om een juiste diagnose. Tijdens onze inspectie onderzoeken wij de oorzaak van het vochtprobleem in uw woning.

Wanneer duidelijk is wat de oorzaak van het vochtprobleem is maakt VochtPro een plan van aanpak. U ontvangt van ons een offerte voor het oplossen van het vochtprobleem. Na uw akkoord gaan wij met plezier voor u aan de slag!

VochtPro bedrijft vochtbestrijding in Haarlem op hoog niveau en hanteren een professionele werkwijze. Wij werken met een gedreven team van vochtexperts. Tevens werken wij in Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal en omliggende plaatsen in Noord-Holland. VochtPro heeft in de afgelopen jaren ontzettend veel verschillende vochtproblemen, van groot tot klein voor particulieren en bedrijven opgelost.

Ons team van VochtPro staat voor u klaar!

Wij van VochtPro zijn u graag van dienst bij het waterdicht maken van uw woning en het oplossen van uw vochtprobleem. Vochtbestrijding in Haarlem is precies wat wij doen. Wij geven deskundig advies, specificeren op voorhand voor u de kosten op basis van een inspectie die wij aanbieden. Mocht u op voorhand vragen hebben, neem dan contact op met één van onze collega’s.

Tot 20 jaar garantie

Copyright © 2024 VochtPro.nl | Website door WPinaday

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×