Vochtbestrijding in Delft

Vochtbestrijding in Delft

Vochtbestrijding zorgt er voor dat vochtproblemen in huis vakkundig en structureel worden opgelost. Vochtbestrijding in Delft verhoogt tevens de waarde van uw woning of vastgoed. Wij van VochtPro zijn gespecialiseerd in de meest voorkomende vochtproblemen zoals: optrekkend vocht, doorslaand vocht en wij maken complete kelders en souterrains waterdicht.

In Delft komen onze vochtbestrijders dagelijks vochtproblemen tegen in oude woningen en gebouwen. Vochtproblemen kunnen om verschillende redenen ontstaan. Op deze pagina leggen wij uit wat de oorzaak van uw vochtprobleem in Delft kan zijn en wat wij voor u als particulier of bedrijf kunnen betekenen. Wij van VochtPro zijn specialist in vochtbestrijding en passen professionele oplossingen toe om uw woning of bedrijfspand waterdicht te maken en te beschermen tegen vocht.

Bescherm uw woning in Delft tegen vochtproblemen

Het grondwater in Delft zit niet erg diep onder de grond. Wanneer het grondwaterpeil hoog staat kan dit leiden tot vochtproblemen in woningen en gebouwen. Het grondwater trekt omhoog, waardoor kruipruimtes, kelders en souterrains vochtig worden of onder water komen te staan. Kelders en souterrains worden in Delft vaak gebruikt als woon- of werkruimte. Daarom is het belangrijk om deze ruimtes waterdicht en leefbaar te maken, mede omdat dit gevolgen kan hebben voor uw gezondheid en die van uw medebewoners.

Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Inspectie aanvragen

Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Omschrijf het probleem en stuur ons een foto, wacht niet langer en vul het formulier in of bel ons voor meer informatie. *Voor een inspectie op locatie rekenen wij €150 voorrijkosten.

Optrekkend vocht bestrijden in Delft

In Delft staat het grondwater relatief laag. Dit komt omdat het grondwater de afgelopen jaren tot aan de dag van vandaag dagelijks door de gemeente uit de bodem wordt gehaald. Het winnen van grondwater was ooit bedoeld om grote installaties in de industrie te koelen. Tegenwoordig beschikken deze installaties over moderne specificaties en hebben inmiddels een alternatief voor grondwater gevonden. Het onttrekken van grondwater uit de bodem van Delft is daardoor niet meer nodig. Delft zal daardoor de komende jaren het winnen van grondwater uit de bodem langzaam afbouwen, waardoor het grondwater stijgt. Dit kan voor u als bewoner van Delft mogelijk vochtproblemen met zich meebrengen. Wij noemen dit optrekkend vocht.

Optrekkend vocht ontstaat vaak bij woningen en gebouwen waarvan de funderingen opgemetseld zijn. In Delft zien wij dit vaak terug in de constructie van de woning of het oude gebouw. De muren komen in contact met bijvoorbeeld grondwater en/of vochtige grond. Indien er geen waterkerende laag in het metselwerk is aangebracht trekt het vocht omhoog de wanden in. Met als gevolg dat het stucwerk loslaat, schimmel of zoutuitbloei ontstaat op de wand en vochtplekken op de wanden van verschillende woonruimtes zichtbaar worden. Dit kan ook gevolgen hebben voor uw gezondheid en die van uw medebewoners.

VochtPro heeft expertise op het gebied van optrekkend vocht bestrijding in Delft. Wij beoordelen graag de situatie bij u op locatie aan de hand van een inspectie die wij aanbieden. Daarna kijken wij samen met u naar een passende oplossing en doen u graag een offerte op maat voor een waterdichte oplossing!

Vochtexpert Nederland

Vochtschade door veranderend klimaat

Door het veranderende klimaat in Nederland, ontstaan er steeds meer extreme buien welke zorgen voor wateroverlast. Het regenwater in Delft krijgt niet altijd de kans de grond in te trekken en vindt hierdoor een weg naar uw woning of souterrain. Met alle gevolgen van dien. Regen die continu tegen de buitenmuur van uw woning slaat kan tevens vochtschade met zich meebrengen. Wij noemen dit doorslaand vocht. Letterlijk vertaald: vocht dat door de muur doorslaat door regen en hagel. In dit geval is het van belang dat de buitengevel wordt geïnjecteerd of van nieuwe gevelbekleding wordt voorzien. VochtPro heeft een team met ervaren vochtbestrijders die de woning vanaf buiten waterdicht maken. Kijk eens op onze pagina over doorslaand vocht.

Vochtbestrijding in Delft nodig?

Vraag een inspectie aan

Er zijn verschillende oorzaken waardoor vochtproblemen in de woning kunnen ontstaan: het grondwaterpeil, temperatuurschommelingen, regen, gebrekkige ventilatie, slechte isolatie, lekkage aan leidingen en afvoer en bouwfouten. Bovendien komt de plek waar het vocht zich openbaart niet altijd overeen met de plaats van het probleem. De eerste stap van vochtbestrijding vraagt om een juiste diagnose. Tijdens onze inspectie onderzoeken wij de oorzaak van het vochtprobleem in uw woning.

Onze vochtbestrijders pakken ieder vochtprobleem vakkundig aan. Omdat iedere situatie anders is, komen wij op de eerste plaats bij u op locatie om een inschatting van het vochtprobleem te maken. Wanneer duidelijk is wat de oorzaak is maakt VochtPro een plan van aanpak. U ontvangt van ons een offerte voor het oplossen van het vochtprobleem. Na akkoord gaan wij met plezier voor u aan de slag!

VochtPro bedrijft vochtbestrijding in Delft op hoog niveau en hanteren een professionele werkwijze. Wij werken met een gedreven team van vochtexperts. Wij hebben de afgelopen jaren ontzettend veel verschillende vochtproblemen in Delft voor zowel particulieren als bedrijven opgelost.

Benieuwd naar onze uitgevoerde projecten in Delft? Wij hebben een mooie kelder waterdicht mogen maken, welke nu gebruikt wordt als restaurant in combinatie met een bierbrouwerij!

Schimmels en Zwammen

In ons werk zien wij zwammen en schimmels in huis die zijn ontstaan door vocht. Aangezien vochtproblemen ongezond zijn voor de leefomgeving dient het probleem uitgebreid geanalyseerd te worden, om daarna zo snel mogelijk vochtbestrijding in Delft uit te voeren. Vochtbestrijding vereist een ervaren en professioneel oog.

Ons team van VochtPro staat voor u klaar!

Wij van VochtPro kunnen u daarbij een deskundig advies geven en door professionele vochtbestrijding in Delft de situatie voor u oplossen.

Tot 20 jaar garantie

Copyright © 2024 VochtPro.nl | Website door WPinaday

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×