Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Delfts Brouwhuis

VochtPro heeft mogen meewerken aan een mooi project in Delft. De eigenaar van het pand heeft naar aanleiding van een vochtprobleem in de vloer een 13de eeuwse monumentale kelder ontdekt. Na gedegen onderzoek door archeologen, is er samen met ons en de eigenaar gekeken naar een goede oplossing voor de kelder.

De kelder had te maken met diverse lekkages en vochtproblemen. Wij van de firma VochtPro hebben de situatie eerst in zijn geheel in kaart gebracht. Om zoveel mogelijk oude elementen te behouden is ervoor gekozen om de kelder tot op 60 cm hoogte waterdicht te maken. Dit hebben wij gedaan door middel van plaatselijke injectie, muren te saneren en daar waar nodig dichtzetten tot op een hoogte van 60 cm. Als laatste hebben wij een 4 laags vlak afdichting toegepast.

Nadat wij onze werkzaamheden hebben uitgevoerd en de kelder 100% waterdicht was. Is ervoor gekozen door de eigenaar om dit te gaan gebruiken als restaurant gedeelte. Om het tot één geheel te maken in combinatie met het restaurant gedeelte is besloten een brouwlocatie te creëren op een balustrade boven de kelder. Zodat de bezoeker kan genieten van een unieke beleving.

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×