Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Betoninjectie

Beton injectie door VochtPro

Wanneer er scheuren in beton ontstaan, heeft dit gevolgen voor de betonconstructie en kunnen er eventueel lekkages ontstaan. Het is belangrijk om dit probleem te verhelpen zodat u weer gebruik kunt maken van de ruimte en hiermee de waarde van uw woning of pand behouden blijft.

Er zijn verschillende factoren die invloed kunnen hebben op het ontstaan van deze scheuren in beton. Enkele van deze factoren zijn:
Verkeerde samenstelling van het beton of het beton is niet op de juiste manier gestort
Er zijn grindnesten ontstaan in het beton
Overmatige belasting

Indien u scheurvorming ziet ontstaan in het beton, wacht dan niet te lang. Scheuren in beton hebben effect op de betonconstructie en kunnen mogelijk leiden tot lekkages. 

Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.
Inspectie aanvragen - kosten €150

Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Omschrijf het probleem en stuur ons een foto, wacht niet langer en vul het formulier in of bel ons voor meer informatie.

Hoe gaat VochtPro te werk bij het repareren van scheuren in beton?

Voor het repareren van de scheuren in beton, maakt VochtPro gebruik van een speciale injectietechniek. Dit wordt ook wel hars- of pluginjectie genoemd. Na het opzoeken van de lopende scheur worden er pluggen geplaatst. Vervolgens wordt er door onze collega’s onder gepaste druk een gecertificeerde hars geïnjecteerd. Deze injectie hars zorgt ervoor dat de scheur weer waterdicht wordt. Nadat de scheur geïnjecteerd is, zullen wij de pluggen verwijderen, de ondergrond saneren en de scheur netjes afdichten.

Onze collega’s van VochtPro repareren regelmatig scheuren in beton op diverse locaties en projecten. U kunt hierbij denken aan reparaties van scheuren in de wand of vloer in kelders, liftschachten, de entree van een gebouw, maar ook in (ondergrondse) parkeergarages of fietsenstallingen. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat de scheur in het beton hersteld wordt, zodat lekkages in de kelder worden verholpen of voorkomen. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij ook u een passende en waterdichte oplossing kunnen bieden!

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×