Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Werkgebieden

Waar werken wij

VochtPro is specialist in vochtbestrijding in Nederland. Wij werken voor particulieren, aannemers en architecten in plaatsen in Nederland waar vochtproblemen ontstaan door optrekkend vocht, doorslaand vocht en kelders die onderwater staan of waarbij kelderafdichting noodzakelijk is.

VochtPro werkt over het algemeen aan vochtbestrijding projecten in oude randstedelijke gebieden. Vochtbestrijding komt dagelijks voor in woningen, villa’s, kerken, winkels. De vochtproblemen ontstaan over het algemeen in oude woningen en gebouwen in Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Leiden, Delft, Den Haag, Aerdenhout, ‘t Gooi.

Heeft uw woning, bedrijfspand, overheidsgebouw of het project waar u als aannemersbedrijf betrokken bent te kampen met vochtproblemen in binnen- en buitenmuren, opstijgend grondwater, vochtige kelder of souterrain? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een inspectie

Werkgebieden overzicht

Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Inspectie aanvragen

Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Omschrijf het probleem en stuur ons een foto, wacht niet langer en vul het formulier in of bel ons voor meer informatie. *Voor een inspectie op locatie rekenen wij €150 voorrijkosten.

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×