Balkon/ galerij onderhoud

Ziet u schade ontstaan aan uw balkon of de galerij?

Het balkon is een goed alternatief wanneer u geen tuin heeft en bijvoorbeeld in een appartement woont. Zo kunt u toch genieten van de buitenlucht of een heerlijk drankje in de zon. Om dit leefplezier te behouden is het van belang om de staat van uw balkon of galerij goed in de gaten te houden. Deze heeft namelijk onderhoud nodig omdat het wordt blootgesteld aan elementen van buitenaf. Daarnaast is balkon onderhoud belangrijk voor het behouden van de waarde van uw woning.

Helaas komt achterstallig onderhoud vaak voor, wat uiteindelijk de constructie van het balkon of galerij in gevaar kan brengen. Op tijd ingrijpen en/of het zorgen voor de nodige onderhoud zal op langere termijn voor kostenbesparing zorgen.

Waar kunt u op letten als u de staat van uw balkon of galerij wilt controleren? Er zijn verschillende aandachtspunten voor een balkon/ galerij:

  • Er kunnen scheuren ontstaan, denk hierbij ook aan scheuren in de aansluiting met de gevel.
  • Brokkelt het beton af en wordt de wapening zichtbaar? Dan is er waarschijnlijk sprake van betonrot.
  • Roest of lekkageplekken op of onder het balkon.

Ziet u schade ontstaan aan uw balkon of de galerij neem dan contact op met VochtPro! Wij voeren gratis en vrijblijvend een inspectie uit op locatie. Vervolgens ontvangt u na deze inspectie een offerte op maat zodat het probleem verholpen kan worden en de waarde van uw woning behouden blijft

Gratis inspectie aanvragen

100% Vrijblijvend! Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Omschrijf het probleem en stuur ons een foto, wacht niet langer en vul het formulier in of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

×