Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Vochtbestrijding

Vochtbestrijding door VochtPro

Vochtproblemen in huizen of gebouwen zijn vervelend én moeilijk te verhelpen. Dat vereist een ervaren en professioneel oog. Wij van VochtPro kunnen u daarbij een deskundig advies geven.

Stap één in vochtbestrijding is het stellen van een juiste diagnose. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn zoveel verschillende oorzaken voor vocht in woningen: het grondwaterpeil, temperatuurschommelingen, regen, gebrekkige ventilatie, slechte isolatie, lekkage aan leidingen en afvoer en bouwfouten. Bovendien komt de plek waar het vocht zich openbaart niet altijd overeen met de plaats van het probleem.

Wij pakken ieder vochtprobleem serieus aan. Omdat ieder geval anders is, komen wij in eerste instantie op locatie om een inschatting van het vochtprobleem te maken*. Wij nemen hiervoor grondig de tijd zodat wij u een structurele oplossing kunnen bieden. Hiervoor voeren wij bijvoorbeeld vochtmetingen uit die ons een goed beeld geven van wat wij voor u kunnen betekenen.
*Voor een inspectie op locatie rekenen wij €150 voorrijkosten.

Vochtexpert Nederland

Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Inspectie aanvragen

Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Omschrijf het probleem en stuur ons een foto, wacht niet langer en vul het formulier in of bel ons voor meer informatie. *Voor een inspectie op locatie rekenen wij €150 voorrijkosten.

VochtPro is dé expert in vochtbestrijding. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere het bestrijden van de volgende vochtproblemen:

Optrekkend vocht

Het probleem komt vaak voor bij oudere gebouwen en woningen waarvan een gemetselde fundering is toegepast. Optrekkend vocht herkent u aan loslatend stucwerk, schimmelvorming en vochtplekken aan de onderzijde van buiten- en/of binnenmuren.

Doorslaand vocht

De oorzaak van doorslaand vocht heeft vaak te maken met de gevel van de woning. Op binnenmuren kunt u dit herkennen aan behang dat loslaat, ontstaan van schimmels, een muffe lucht en vochtplekken. Aan de buitenmuur kan het zijn dat het voegwerk loslaat, stenen scheuren of dat algen en zouten zichtbaar worden op de muur.

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×