Vochtbestrijding door VochtPro

Vochtbestrijding: Vochtproblemen in huizen of gebouwen zijn vervelend én moeilijk te verhelpen. Dat vereist een ervaren en professioneel oog. Wij van VochtPro kunnen u daarbij een deskundig advies geven.

Stap één in vochtbestrijding is het stellen van een juiste diagnose. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn zoveel verschillende oorzaken voor vocht in woningen: het grondwaterpeil, temperatuurschommelingen, regen, gebrekkige ventilatie, slechte isolatie, lekkage aan leidingen en afvoer en bouwfouten. Bovendien komt de plek waar het vocht zich openbaart niet altijd overeen met de plaats van het probleem.

Wij pakken ieder vochtprobleem serieus aan. Omdat ieder geval anders is, komen wij in eerste instantie vrijblijvend en gratis op locatie om een inschatting van het probleem te maken. Wij nemen hiervoor grondig de tijd zodat wij u een structurele oplossing kunnen bieden. Hiervoor voeren wij bijvoorbeeld vochtmetingen uit die ons een goed beeld geven van wat wij voor u kunnen betekenen.

VochtPro is de expert in vochtbestrijding. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van optrekkend vocht en doorslaand vocht en verzorgen daarnaast kelderafdichting en ventilatie.

Zullen wij u terugbellen?

Gewenst moment

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website

Dé expert in kelderafdichting

De vakmensen van VochtPro kunnen uw kruipruimte, kelder en souterrain vochtvrij maken. In het geval van een souterrain kan Vochtpro de hele ruimte weer leefbaar maken en vochtvrij houden voor de lange termijn, misschien wel levenslang.

Een dergelijke ingreep is van grote invloed op uw woonbeleving. In een droge kelder kunt u per slot van rekening een voorraad levensmiddelen of persoonlijke bezittingen opslaan die u elders niet kwijt kunt in uw huis. En in een souterrain dat vrij is van vochtproblemen kunt u zelfs een hele nieuwe woonruimte inrichten.

×