Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Betonreparatie & betonrenovatie

Beton is niet onfeilbaar

Ondanks de hoge kwaliteit en duurzaamheid van beton, is beton niet onfeilbaar. Beton heeft onderhoud nodig, om deze hoge kwaliteit te behouden. Hoe weet u wanneer onderhoud aan uw pand of woning nodig is?

Er zijn verschillende gebreken aan beton die op den duur zichtbaar worden. Hierbij kunt u denken aan scheuren in het beton, afgebrokkelde stukken beton, roestplekken rondom de wapening van het beton of de wapening die zich in het beton bevind wordt zichtbaar. Dit heeft gevolgen voor de betonconstructie en zal op den duur gerenoveerd moeten worden.

Neem gerust contact op met één van onze collega’s wanneer u deze schade constateert aan uw pand of woning. VochtPro is expert op het gebied van diverse betonreparaties en betonrenovaties en voeren deze graag voor u uit!

Onderhoud aan beton is nodig, omdat er verschillende factoren zijn die invloed hebben op het ontstaan van schade aan beton. Dit zijn vaak omgevingsfactoren zoals :

  • Fysieke factoren; zoals warmte, temperatuurschommelingen, vocht of wind.
  • Biologische factoren; zoals zwammen, algen of mos.
  • Mechanische factoren; zoals constructiefouten of overbelasting.
  • Chemische factoren; zoals zouten of zuren.

Schade aan beton is niet gunstig voor de waarde van uw pand of woning. Het zorgt ervoor dat de betonconstructie aangetast wordt en de veiligheid op den duur niet meer gegarandeerd kan worden. Zorg er daarom voor dat u de schade zo snel mogelijk laat nakijken en repareren. 

VochtPro heeft al diverse betonreparaties en -renovaties mogen uitvoeren in opdracht van aannemers, Vve’s en woningcorporaties, maar ook kleinere projecten voor particulieren. Wij hebben beton onderhoud mogen uitvoeren in bijvoorbeeld winkelpanden, bedrijfspanden, zwembaden, parkeergarages, op een balkon/galerij en herstel van betonnen vloeren in kelders/souterrains.

Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.
Inspectie aanvragen - kosten €150

Wij weten uit ervaring dat elke situatie uniek is. Omschrijf het probleem en stuur ons een foto, wacht niet langer en vul het formulier in of bel ons voor meer informatie.

Onze projecten

Vochtexpert in Nederland, VochtPro, is gespecialiseerd in vochtbestrijding, zoals optrekkend vochtdoorslaand vochtkelderafdichting van nieuwbouw en bestaande bouw en levert maatwerkoplossingen aan particulieren, VVE’s, aannemersbedrijven, woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en overheidsorganisaties. Lees de ervaringen van anderen.

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×