Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Getoogde kelder met vochtoverlast in Zwolle

In een 19e eeuws pand in Zwolle hebben wij een getoogde kelder met vochtoverlast gerenoveerd. De aangetaste stuclagen door vochtdoorslag hebben wij verwijderd, de kelderwanden en het getoogde plafond hebben wij behandeld tegen zouten en mineralen. De doorvoeren zijn afgedicht, samen met de wanden en het plafond.

De bewoners van het pand in Zwolle wilden graag hun getoogde kelder vochtvrij en gebruiksklaar maken. Hierdoor kwamen zij op advies van vrienden in contact met VochtPro.

Tijdens onze gratis inspectie is geconstateerd dat de muren meerdere problemen hadden. Door middel van zouten en mineralen werden de stuclagen kapot gedrukt. Daarnaast waren er op meerdere plekken lekkages en liet de ventilatie te wensen over.

Er is voor gekozen om de gehele kelder te saneren tot op het schone metselwerk en de muren te behandelen tegen zouten en mineralen, zodat deze geneutraliseerd werden. Vervolgens hebben wij de hele kelder inclusief de togen geëgaliseerd en met een 4 laags vlak afdichting afgedicht. Als laatste is er een mechanisch ventilatiesysteem geplaatst, zodat er een betere doorstroming van lucht plaats kon vinden.

Al deze ingrepen hebben ertoe bijgedragen dat deze kelder weer optimaal gebruikt kan worden.

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×