Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Kelderafdichting Haarlem

Kelderafdichting Haarlem

Een uitgeverij welke is gevestigd in Haarlem heeft contact opgenomen met VochtPro in verband met vochtproblemen in de kelder. Een mooie, ruime kelder welke wordt gebruikt voor opslag. In verband met de vochtproblemen en het ontstaan van zouten op de muur besloten zij dat het tijd werd dit probleem aan te pakken.

Onze werkzaamheden

Wij zijn begonnen met het saneren van de wanden, vloer en de kimnaad (aansluiting wand/vloer) zodat er een schone ondergrond is.
Een schone ondergrond is van belang zodat de producten waar wij mee werken zich goed kunnen hechten aan deze ondergrond.
Als eerste hebben wij de schone ondergrond behandeld tegen zouten en mineralen. Vervolgens zijn de wanden geïnjecteerd tegen optrekkend vocht en zijn de wanden, vloer en de kimnaad waterdicht gemaakt met een afdichtingssysteem.
Om ervoor te zorgen dat er tegendruk ontstaat en de afdichting op de vloer niet stuk kan gaan is er een drukvloer gestort.

Het resultaat

Inmiddels hebben wij onze werkzaamheden afgerond en is de kelder helemaal waterdicht gemaakt. De kelder kan weer gebruikt worden als opslag. Naast het waterdicht maken van de kelder hebben wij in het hemelwaterreservoir een pomp geplaatst. Deze pomp slaat automatisch aan wanneer het hemelwater te hoog komt, zodat het reservoir niet kan overstromen. De rest van het hemelwater kan dan weer rustig in de bodem zakken, wat weer gunstig is voor ons drinkwater.
Review van de klant
Lees verder
Via internet zijn wij in contact gekomen met Vochtpro B.V. te Ede omdat wij een grote kelder met een vochtprobleem bezaten. Dat was duidelijk ruik- en zichtbaar door de staat waar de fundamenten zich in bevonden. Na de aanvraag via de website werden we adequaat teruggebeld om een afspraak te maken voor bezichtiging van de kelder. Dhr Johannes Hoogenraad bracht ons een bezoek en hij herkende direct het probleem. Ook twee buiten het pand gelegen objecten zouden worden beschermd tegen indringend vocht en werd er een oplossing gezocht voor het automatisch leegpompen van een waterput.

Na een goed gesprek volgde een offerte en een plan van aanpak. Om overlast van herrie te minimaliseren werd voorgesteld om het grove werk in het weekend te doen zodat wij er zo min mogelijk last van zouden hebben. In twee weken tijd was de klus geklaard. Wij ervaarden de medewerkers van Vochtpro als bijzonder prettig en behulpzaam en zien uit naar een volgende samenwerking.

Herkent u zich in deze situatie? Neem contact op met Vochtpro!

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×