Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanvragen aan in verband met drukte. Onze excuses voor het ongemak.

Vacature: Leerling uitvoerend medewerker Vochtbestrijding

VochtPro medewerker maakt kelder waterdicht

Werken als (leerling) medewerker Vochtbestrijding

Als (Leerling) Uitvoerend Medewerker Vochtbestrijding krijg je de kans om een veelbelovende carrière te starten in de wereld van vochtbestrijding. Je wordt opgeleid door ervaren professionals binnen ons bedrijf en leert de fijne kneepjes van het vak. Je zult betrokken zijn bij diverse vochtbestrijdingsprojecten en je ontwikkelt de vaardigheden om vochtproblemen te identificeren en effectieve oplossingen te implementeren.

Vacature:

Allround uitvoerend medewerker

Bij VochtPro werk je als Allround uitvoerend medewerker, bij zowel particulieren als bedrijven die te kampen hebben met vochtproblemen door optrekkend vocht, doorslaand vocht, opstijgend grondwater en ondergelopen of vochtige kelders.

VochtPro is een ervaren bedrijf en heeft alle kennis- en expertise op het gebied van vochtbestrijding in huis, om vochtproblemen constructief op te lossen. 

Tijdens jouw werkzaamheden als Allround uitvoerend medewerker zul je veel ervaring opdoen in verschillende randstedelijke plaatsen in Nederland én alle facetten van het vakgebied vochtbestrijding leren.

Doorslaand vocht bestrijden
Vochtexpert Nederland

Wordt jij onze nieuwe collega?

VochtPro is gevestigd in Ede, maar wij werken dagelijks aan vochtbestrijding projecten in oude stedelijke gebieden in de randstad, omdat daar opvallend genoeg de oorzaak ligt van verschillende soorten vochtproblemen.  Vochtproblemen ontstaan namelijk vaak in oude gebouwen, grachtenpanden, maar ook in vrijstaande villa’s met grote kelders, kantoren, kerken en overheidsgebouwen in het hart van het oude centrum.. 

Bij VochtPro streven wij altijd naar een waterdichte oplossing. Omdat wij deze belofte nakomen en bovenal een oplossing bieden voor het vochtprobleem, zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken!

Waarom je kiest voor een baan bij VochtPro

Werken bij VochtPro betekent zekerheid, maar je krijgt ook de kans om door te groeien. Je bent lekker actief bezig in de bouw. Nog een voordeel: (Jij hoeft nooit naar de sportschool na het werk, hoe lekker is dat? ;).

Werken bij VochtPro betekent ook vooral veel lol maken en avonturen beleven. Je hebt op de heenweg naar de klus én op de terugweg genoeg tijd voor een kletspraatje, waardoor je elkaar echt goed leert kennen. Bovendien zie je nog eens iets van ons natte kikkerland.

Je hebt veel vrijheid en tegelijkertijd samen een belangrijke verantwoordelijkheid tijdens het project. amen met je collega’s werk aan oplossingsgerichte projecten.

Ben jij bereid om ons vakgebied te leren kennen? Dan hebben wij jou ook uiteraard iets te bieden:

VochtPro medewerker vochtbestrijding

“Wij kijken ernaar uit jou te verwelkomen in ons team!”

Martina Melecka VochtPro

Solliciteer direct

Wil jij deel uitmaken van ons team en zie jij jezelf als onze nieuwe allround uitvoerend medewerker? Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar [email protected] 

×

Meld uw vochtprobleem

VochtPro Heeft altijd een passende oplossing

×